Nieuwsuitwestfriesland.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Mist8.0 ℃

Adem in Balans in De Goorn

Bezoekadres:

Adem in Balans

Dwingel 7
1648JM De Goorn
06-11566996
ademinbalans@ziggo.nl
http://www.ademinbalans.com/

Adem in Balans

Mijn naam is Sandra Koning (1972), ik ben woonachtig in Avenhorn en geboren en getogen in De Goorn. Ik ben gehuwd en heb 2 kinderen. In 2015 heb ik de schriftelijke opleiding coaching gedaan aan het Civas. Tevens heb ik in dat jaar de ademcoach opleiding bij Annette Weers te Leiden (InnerQiFlow) gevolgd. Ik ben deze opleiding in eerste instantie gestart vanuit het idee om mensen te kunnen coachen bij het zingen. Zelf zing ik al jaren, vanaf mijn twaalfde, vanaf 2010 in een coverband en vanaf 2016, samen met 3 andere dames, in een meerstemmige zanggroep.

Tijdens de opleiding ontdekte ik echter hoeveel je kunt bereiken met het geven van een ademsessie. Dat intrigeerde mij om mensen te helpen hun adem in balans te krijgen. Want tijdens een ademsessie ontdek je hoe je de helende kracht van je eigen adem kan inzetten zodat er een hernieuwde fysieke en mentaal-emotionele bewustzijnsbalans ontstaat. Je krijgt een krachtig instrument in handen voor processen van persoonlijke transformatie en heling.

De naam Adem in Balans dekt de lading omdat men zich na een ademsessie meer in balans voelt. Tevens ontspant het je lichaam en geest en krijg je meer energie!

Foto's van Adem in Balans

Adem in Balans image 1
Adem in Balans image 2
Adem in Balans image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Adem in Balans. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map