NIBBIXWOUD - Zaterdagochtend 8 augustus 2020 is een overleden man aangetroffen in de sloot langs het fietspad Over de Leek in Nibbixwoud. Op camerabeelden is te zien dat het slachtoffer zaterdag 8 augustus 2020 om 04.02 uur het fietspad Over de Leek opgereden is. Op camerabeelden van het tankstation is te zien dat vlak voordat het slachtoffer met zijn scootmobiel het fietspad oprijdt, een fietser vanuit de richting van het betreffende fietspad rijdt in de richting van de dorpskern van Nibbixwoud. Deze fietser had mogelijk een passagier op zijn of haar bagagedrager.

Graag zouden wij in contact komen met deze fietser en/of de passagier.

Wij denken dat deze personen informatie kunnen verschaffen die voor het onderzoek van belang zijn. Dit kan informatie betreffen waarvan de personen zelf niet de indruk hebben dat het belangrijke informatie betreft.

Bent u deze fietser of passagier, of weet u wie deze mensen zijn, neem dan contact op met de politie.

Bent u getuige geweest van dit incident en heeft u nog niet uw informatie gedeeld met de politie? Doet u dit dan a.u.b. alsnog. Dat kan telefonisch via 0900-8844, maar het kan ook via een contactformulier op internet onder vermelding van onderzoek Peitz.

De politie verricht nog steeds diverse onderzoeken. Afgelopen week heeft de mobiele eenheid de omgeving afgezocht.