SINT MAARTEN - Bij een verkeersongeval in Sint Maarten is een man van 37 jaar uit Warmenhuizen overleden. Het gaat om een ongeval tussen een fietser en een auto. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte.

Het ongeval gebeurde rond 18.40 uur op het kruispunt Groenveldsdijk met de Delftweg. Door de impact van de auto kwam het slachtoffer in de sloot terecht. De bestuurder van de auto is na het ongeval eerst doorgereden, maar later teruggekeerd. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte. Het gaat om een vrouw van 21 jaar uit Uitgeest en een man van 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie onderzoekt wie van de twee achter het stuur zat op het moment van het ongeval. Ook onderzoekt de politie hoe het ongeval is gebeurd.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer nog gereanimeerd. Het slachtoffer is ter plekke overleden. Aan de nabestaanden is ondersteuning door slachtofferhulp en een familieagent aangeboden.