BERKHOUT - Maandagmiddag is in een woning aan het Oosteinde het lichaam aangetroffen van de 72-jarige bewoner. Na onderzoek is vastgesteld dat de man door middel van geweld om het leven is gebracht. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Rond 14:00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie bij een huis aan het Oosteinde. Toen agenten bij de woning kwamen, vonden zij het stoffelijk overschot van het slachtoffer. Daarop is direct de omgeving afgezet en een onderzoek ingesteld naar dood van deze man

.Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is bezig met achterhalen wat zich precies in de woning heeft afgespeeld en wie mogelijk hierbij betrokken was. Er wordt onder andere forensisch onderzoek in de woning gedaan, mogelijke camerabeelden uitgekeken en getuigen gesproken.

Getuigen gezocht: bestuurder auto
Voor het onderzoek zijn de rechercheurs op zoek naar meer getuigen of mensen met mogelijke camerabeelden in de omgeving. Ook zijn zij op zoek naar een specifieke getuige. In de nacht van zondag op maandag zou rond 03:00 uur een donkerkleurige auto over het Oosteinde zijn gereden. De bestuurder kan mogelijk belangrijke informatie hebben. Dus bent u de bestuurder van deze auto of weet u wie dit is? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Wij roepen ook andere getuigen zich via dit nummer te melden of gebruik te maken van het tipformulier. Camerabeelden kunnen worden toegestuurd via de upload-pagina. Wilt u liever anoniem uw informatie met ons delen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Er zijn in deze zaak nog geen verdachten aangehouden.

2021122015