HOORN - Het politiebureau aan de Blokmergouw in Hoorn wordt vanaf eind december 2020 verbouwd. De werkzaamheden zijn volgens planning mei 2021 afgerond. Agenten blijven tijdens de verbouwing vanuit dit bureau en vanuit het politiebureau in Stede Broec werken.


Reden verbouwing
Reden voor de verbouwing is verduurzaming van het gebouw, efficiënter gebruik van de ruimtes en het toekomstbestendig maken van het bureau. Om die redenen moet het politiebureau op verschillende punten worden verbouwd. Zo wordt de ventilatie vernieuwd en het bureau overzichtelijker gemaakt.

Toegankelijkheid en openingstijden
Tijdens de verbouwing blijft de publieksbalie open voor burgers en is het de bedoeling dat de gebruikelijke werkzaamheden op het bureau door kunnen gaan. In het bureau is altijd politie aanwezig. De verbouwing zorgt ervoor dat er aangepaste openingstijden gelden. Daarnaast zal een periode van de verbouwing de publieksbalie niet toegankelijk zijn voor mindervaliden. Deze doelgroep zal dan anders geholpen worden. Bekijk de actuele openingstijden en toegankelijkheid op politie.nl: https://www.politie.nl/mijn-buurt/politiebureaus/04/a3/hoorn.html

Dichtbij en bereikbaar
De politie is en blijft aanwezig voor de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. In het hele gebied surveilleren 24 uur per dag politieauto’s die daardoor in korte tijd ter plaatse kunnen zijn.

Meldingen doen
U kunt op verschillende manieren aangifte doen of iets melden aan de politie. Bij spoed, als elke seconde telt, bel dan altijd 112. Is er geen spoed, neem dan contact op via 0900-8844. Wilt u iets anoniem melden? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.