Hoorn - Met grof geweld werd de pizzabezorgster door een van de overvallers tegen haar auto geduwd, terwijl een tweede man haar auto doorzocht. Beide daders zijn nog niet gevonden, maar de politie rekent op uw hulp. Bent u getuige geweest? Bel dan met 0900-8844. Anoniem bellen mag ook op tel.nr. 0800-7000.

Het was rond 19.20 uur toen de 22-jarige vrouw juist pizza’s had bezorgd op de Kap in Hoorn. Zij liep terug naar haar auto, toen er over het voetpad twee mannen op een scooter aan kwamen rijden. De mannen vroegen haar eerst om pizza en daarna om haar geld. Toen ze zei dat ze dat niet bij zich had, greep een van de mannen haar beet en duwde haar ruw tegen haar auto aan. De ander zocht naar geld, maar vond niets. De daders gingen er uiteindelijk vandoor met de portemonnee van de vrouw die zij bij zich droeg. Zij reden op een zwarte Zip bromscooter die niet voorzien was van een kentekenplaat.

Signalementen

Dader 1 was een licht getinte man met een lengte van 1,80 meter en een leeftijd van 18 tot 20 jaar. Hij sprak met een accent. Hij droeg een dikke zwarte jas met bontkraag, een zwarte joggingbroek en zwarte glimmende schoenen. Dader 2 was een negroïde man met een lengte van 1.70m en een leeftijd van 20 tot 25 jaar. Hij droeg een stoppelbaardje en sprak met een accent. Hij droeg een dunnen zwarte jas, een capuchon en een donkere spijkerbroek
2018026174