HOORN - In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 maart werd een 19-jarige man buiten bewustzijn gevonden op de Volkerakweg in Hoorn. De man heeft het vermoeden te zijn mishandeld, maar kan het zich niet meer goed herinneren. De politie zoekt getuigen.


In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 maart werd rond 04.00 uur een bewusteloze man gevonden op de Volkerakweg in Hoorn, ter hoogte van het Monethof. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek deze 19-jarige man hoofdletsel te hebben, waaronder een hersenschudding te hebben opgelopen.

Na een avond stappen in het centrum van Hoorn, fietste het slachtoffer met een vriend naar huis. Zij verklaren op de Volkerakweg ter hoogte van het Monethof te zijn klemgereden door een zwarte auto, vermoedelijk een BMW. Meerdere personen stapten uit en de vriend fietste ervandoor.

Het slachtoffer vermoedt vervolgens te zijn mishandeld, maar omdat hij buiten bewustzijn is geweest kan hij het zich niet meer goed herinneren. De politie is daarom op zoek naar getuigen!

Getuigenoproep
Heeft u in de nacht van 14 op 15 maart iets gezien op de Volkerakweg dat het onderzoek verder kan helpen? Geef dan uw tips door via telefoonnummer 0900-8844.
Deelt u uw informatie liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.