ENKHUIZEN - In de Hertenkamp wordt op 24 september van 12:00 – 16:00 de nieuwe foto-expositie “Van landschap tot mug” geopend. Een bijzondere foto expositie uit de koker van een bijzondere kunstenaar, Bert Wolters. Deze middag wordt omlijst met live muziek door hem zelf gespeeld. Als een rasechte autodidact beheerst Wolters diverse kunstvormen en zijn creatieve geest blijft de drijfveer in zijn werk.


Natuurfotografie is voor Bert nog een relatief nieuwe kunstvorm. De reis als natuurfotograaf is enkele jaren terug begonnen, een reis die een bron van inspiratie en een groeiende passie is geworden. De wijde Noord-Hollandse landschappen, de kleuren van de seizoenen en in het klein, de wereld van macro. Bert wacht geduldig op het juiste licht en de juiste compositie voordat hij de ontspanknop indrukt. Of het nu gaat om een uitgestrekt veld, ondergaande zon, bloem of een spin, zijn foto’s nemen de kijker mee in het verhaal …

Op zondag 24 september is de feestelijke opening. Daarna is de expositie nog tot en met december te bezichtigen van dinsdag t/m zondag 10:00 – 16:30.

Het adres is Wilhelminaplantsoen, Enkhuizen

www.hertenkampenkhuizen.nl